Sık kullanılanlara ekle | Anasayfan yap
 

astroloji

Ana Sayfa
Astroloji Nedir?
Burçlar ve Özellikleri
Yükselen Burç Bulma
Burç Uyumları
Yıldızlar
Elementler
Evler
Kadınlara Özel
Erkeklere Özel
Ünlülerin Burçları
Çin Astrolojisi
Hint Astrolojisi
Doğum Haritası
Gezegen Konumları
Burçlar 2022

Fallar

Tarot Falı
Renk Falı
Ağaç Falı
Sayı Falı
El Falına Bak
Kahve Falı
Çiçek Falı
İsim Falı
İskambil Falı
Aşk Falı
Rüya Tabirleri

    Astroloji Sosyal

 

E-Posta Adresleri     

Reklam vermek ;      reklam@astroloji.org    

Soru ve Öneriler;        genel@astroloji.org      

 

 Astroloji Yazıları

 
Çin Yeni yılı bir çok kişinin önemle beklediği bir olaydır. Burada, 2016 yılı için Çin astroloji yorumlarına ulaşabilirsiniz. İşte Maymun yılının size getirdikleri...

8 Şubat 2016 yılında başlayacak olan Metal Maymun yılı 27 Ocak 2017 yılına kadar devam edecek. Bu senenin elementi ise Yang ateşi!. Ateş, Metal Maymun yılını zayıflattığı için bu yıl çok talihli gözükmüyor.

Çin astrolojisine göre burcunu bilmeyenler şuradan öğrenebilirler.

http://www.astroloji.org/cinastrolojisi.asp

Artık burcunuzu öğrendiğinize göre 2016 yılı için Çin astrolojisi yorumlarımızı okuyabilirsiniz.

FARE

2016 yılı yarım kalan işleri tamamlamanız için güzel bir yıl olacak. Solan ilişkiler Maymun yılı sonuna kadar yeniden canlanacak. Aşk hayatınızdaki gayretlerin meyvesini alacaksınız. İş yaşantınızda hedeflerinize ulaşmak hiç kolay olmasa da , yarım kalan işlerinizi tamamlamak için kararlılığınızı bozmayın.! Borçları temizlemek için ideal bir yıl. Finansal açıdan sorun gözükmüyor. Fiziksel enerjiniz bir parça düşük olsa da , formunuzu korumak için bu yıl biraz spor yapmanız gerekiyor.

ÖKÜZ

Öküzler 2016 sizin yılınız. Tadını çıkarın!. Bu yıl önünüze çıkan engelleri kolaylıkla aşacaksınız. Evli olanlar eşleriyle yıl başlarken bazı problemler yaşayacak olsalar da yıl sonuna doğru işler rayına girecek. İkinci bir balayı planı süper olabilir. Yalnız öküzler içinse hareketli bir aşk hayatı gözüküyor. Kariyer konusunda ilginç bir yıl olacak. Zekanız ve iyimser yönünüzle iş hayatında aradığınız başarıyı bulacaksınız. Parasal konularda yılın ilk yarısı iyi gözükürken, yılın son 3 ayı Kasım, Aralık ve Ocak 2017 bazı sıkıntıları da beraberinde getirebilir.

KAPLAN

Karakterinde değişiklerin olacağı bir yıl. Daha iyi bir insan olmak için çok efor harcadın. Kendini iyi tanıyorsun. Güçlü ve zayıf yönlerinin çok iyi farkındasın. 2015 yılında planladığın şeyler 2016 Çin astroloji yılında önüne gelecek. Evli olanlar için bir bebek planlaması için ideal bir yıl olabilir. Kariyer ise zorlu geçecek. Yeni fırsatlar için sosyal çevrenizi genişletmeniz gerekebilir. Pahalı seyahatler, ev dekoruna harcayacağınız paralar finansal durumunuzu güçleştirebilir. Kendinizi stresten uzak tutmaya gayret gösterin. Arkadaş ve aile ilişkileri konusunda mükemmel bir yıl seni bekliyor.

TAVŞAN

Bu yıl aşırı duygusal gözüküyorsun. Duygusal zorlukları aşmak için yıl boyunca zamana ihtiyacın olacak. İlk bir kaç ay evli tavşanlar için zor geçebilir. Problemlere çözüm üretememek ilişkinizde sıkıntılar yaratacağa benzese de yıl ortalarına doğru romantizm etkisiyle ilişkinizde iyileşmeler olacak. Kariyer konusunda kendine aşırı güveniyorsun. Limitlerin olduğunu anlaman gerekiyor. Zamanında teslim edemeyeceğiniz işleri almamaya gayret edin. Parasal konularda ise fırsatlara açık bir yıl. Tek önerimiz kazandığınız paraları doğru yere yatırdığından emin olman.

EJDERHA

Fırsatlarla dolu bir yıl. Gerektiğinde tavsiye almaktan kaçınmayın. Yıl boyunca aşk hayatınıza odaklanacaksınız. Geçmişte kötü ilişkileriniz olmuş olabilir. Moralinizi bozmayın. İyimserliğinizi korumanız sizin yararınıza olacak. Olayları dışarıdan birisi olarak analiz etmek doğruyu görmek adına önemlidir. Kariyer açısından olumlu bir yıl. İş adamları ürünlerini tanıtmak için gerekli fırsatları bulacaklar. Parasal açıdan bu yıl iyi gözüküyor. Uzun dönem yatırım yapmak için finansal durumunuzu iyi analiz edin. Genel olarak pozitif geçecek bu yılda tek ihtiyacınız olan duygusal olarak stabil olmak! Biraz da fitness hiç fena olmaz.

YILAN

Pazarlama yeteneğiniz yıl boyunca gelişecek. Ürünlerinizi/kendinizi iyi pazarlama şansı yakalayacaksınız. Yalnız yılanlar aşk hayatınızda zeki olmalısınız. Dış görünüşün sizi aldatmasına izin vermeyin. Evli yılanlar için aşkın keyfiniz yıl boyunca sürecekler. İş arkadaşlarınız tarafından tehdit olarak algılanabilirsiniz. Onları da işlerinize dahil etmeye çalışın. Kıskanç iş arkadaşları sizin için problem yaratabilir. Parasal olarak iyi gözükse de borç vermemeye dikkat edin. Yıl boyunca sağlığınız iyi olacak olsa da yıl sonuna doğru yediklerinize biraz dikkat etmeniz gerekecek. Genel olarak bu yıl hedeflerinize giden yolda önünüze doğru yılların çıkmasına yardım edecek.

AT

Çok çalışmanızın karşılığını alıyorsunuz. Bu yıl beraberinde iş hayatınızda başarıyı getiriyor. Eğer birini etkilemek istiyorsanız, sadece kendiniz olmanız yeterli, Çünkü siz etkileyicisiniz. Evlilik hayatında uyumu arayan Atlar, eşlerinin düşüncelerine değer vermekle başlayabilir. Yeni bir ilişki arayan yalnız atlar ise eski ilişkilerini bir kenara bırakıp duygusal açıdan kendilerini güçlü tutmalılar. Parasal açıdan çokta iyi gözükmeyen bu yılı atlatabilmek için harcamalarınızı gözden geçirmek ve gereksiz olanlarından kurtulmak iyi bir fikir olabilir. Sağlık açısından güzel geçecek bir yıl olmasına rağmen sık sık tartıya çıkıp kilonuzu kontrol altında tutmanızı öneririz. Genel olarak çabalarınıza bağlı bir yıl sizi bekliyor.

KEÇİ

Sevdiklerinizle daha fazla zaman geçireceğiniz bir yıl. Aile içerisinde ilişkiler gelişecek. Yılın son çeyreğinde iş hayatınızda bir fırsat yakalayabilirsiniz. Büyük görevleri başarıyla tamamlamanın verdiği memnuniyet hissini yaşayacaksınız Yıl boyunca duygularınızı kontrol altında tuttuğunuzdan emin olun. Yapamayacağınız sözler vermenin kimseye bir faydası yok. Bu yıl aşk hayatınız mükemmel gözükse de eski ilişkiler biraz tadınızı kaçırabilir. Sağlık konusunda bu yıl en güçlü yönünüz mental olacak. Ruh haliniz yıl boyunca gayet iyi.

MAYMUN

Yılın ilk yarısı harika gözüküyor. İstediğiniz şeylere ulaşmak için gerekli desteği ve kaynağı alacağa benziyorsunuz. Bu dönemde kazanacağınız kendine aşırı güven yılın ikinci yarısında sorunlara yol açacaktır. Zamanında tamamlayamayacağınız işlerden kaçının. Aşk hayatı açısından yıl boyu bereketli bir dönem olacak. Bu yıl başarı için önünüze bir çok yeni kapılar açacak. Dik başlı mizacınızdan kurtulabilirseniz sizi güzel bir sene bekliyor. Son olarak fiziksel olarak iyi gözükseniz de diyetinize dikkat etmeyi unutmayın.

HOROZ

Yılın ilk yarısı hayatınızda büyük değişiklikler yapmak için uygun zemini hazırlıyor. Hedeflerinize giden yolda plan yapmak zorunda olduğunuz bir dönem!. Aşk hayatınız bu yıl çiçekler açacak. Yalnız horozlar bir çok yeni kişiyle tanışacak. Evli horozlar ise mutlu bir senenin keyfini çıkaracak. Kariyer konusunda durağan bir sene olabilir. Bu durağan dönemlerde yapılacak en iyi şey kendinizi geliştirmektir. Sağlık konusuna gelince enerjisi yüksek bu Çin yılında aktivitelerin tadını çıkartın. Son olarak parasal açıdan muhteşem bir yıl geçireceğinizi hatırlatalım.

KÖPEK

Aklıınızı toplayacağınız bir Çin yılı. Dinginliği ve huzuru her şeyin üzerinde tutmayı seçeceksiniz. Elbette bu bazı fırsatları kaçırmanız anlamına gelebilir. Aşk hayatınız çok renkli geçeceğe benziyor. Her fırsatı değerlendireceksiniz. Bu yıl iş arkadaşlarınız ve amirleriniz ile aranız çok iyi olacak. İşbirlikçi bir enerji ile yükleniyorsunuz. Kariyer ve aşk hayatınız siz ne kadar çok ilgilenirseniz o kadar iyi olacak. Yeteneklerinizin bazen sınandığını hissetsinizde küçük eforlarla üstesinden geleceğinizden eminiz.

DOMUZ

Kendiniz için çalışmanız gereken bir yıl. Dönem dönem insanlar yardımınıza ihtiyaç duyabilir. Fakat asla kendinizi ikinci plana atmayın!. Aşk hayatınız oldukça renkli geçecek. Evliler bu renkli zamanların keyfini sürerken, yalnızlar aradığı aşkı yabancı diyarlarda bulabilir. Kariyeriniz konusunda oldukça zeki davranıyorsanız. Bu yılda oldukça olumlu. Tek söyleyebileceğimiz ise iş arkadaşlarınızla iletişiminizi yüksek tutmanız olabilir. Yıl boyunca sağlığınız güzel. Yılın sonlarına doğru yediklerinize biraz dikkat etmeniz yeterli olacaktır.

 

Bu Çin yılının da kısa özeti böyle, herkese mükemmel bir yeni Çin yılı dileriz...


Astroloji Yazıları....

Merkür Gerileme Takvimi

Yanlız Burçlar

 

 
 

astroloji Rüya Tabirleri

ruya tabirleri Rüyada görülen  nesnelerin anlamını merak ederiz. Bütün nesnelerin anlamını öğrenin.

astrolojiEl Falı

el falı Elleriniz hayatınızın hakkında önemli bilgiler verir. Eline bak falını öğrenin.

 astroloji Kahve Falı

kahve falı Kahve falınızı başkasına baktır maya paydos. Kahve falınıza siz bakın.
 astroloji Fallar Ana Sayfa
fallar Tarot, iskambil, zar kahve, el falı ve diğerleri fallar bölümümüzde!
 astroloji Yükselen Burcunuz
yükselen burç Yükselen burcunuz asil burcunuzdur. Yükselen burcunuzu öğrenin.

Webmasterlar İçin

 

Websitenize bloğunuza ücretsiz günlük fal sistemini Tıklayın

 

"Astroloji Yazıları - 2016 Çin Yılı Maymun Nasıl Geçecek ?  Astroloji. org "               

 Sık kullanılanlara ekle |  Anasayfan yap